Gerda Lancee

Atelier De Vrije Vlieger

 Mijn naam is Gerda Lancee en sinds oktober 2014 is mijn droom uitgekomen. Een eigen atelier, de Vrije Vlieger, waar ik heerlijk kan schilderen.
Mijn passie wil ik graag overbrengen op kinderen en volwassenen.
Daarom geef ik regelmatig workshops aan kinderen, volwassenen én ouder en kind.

Workshops kinderen vanaf 6 jaar
Het is steeds een sessie van vijf keer en de laatste keer wordt er op een echt doek geschilderd. Tijdens de workshop zullen de kinderen lekker losgaan met verf en onder andere leren over licht en donker. Bovenal zullen de kinderen ervaren hoe leuk het is om te schilderen. De kinderen zijn natuurlijk vrij om hun eigen fantasie los te laten op hun schilderwerk.

De kinderen schilderen staand en ieder kind heeft een eigen ezel en tafeltje. De data van mijn workshops voor kinderen kun je vinden door hier te klikken.

Workshop ouder en kind
Een keer per maand geef ik een workshop aan ouder en kind. Een moment samen waarin ontdekt kan worden hoe leuk het is om te schilderen. De data van de workshop ouder en kind kun je vinden door hier te klikken.

Workshops volwassenen van 18- 99 jaar
Regelmatig geef ik workshops schilderen met acryl aan volwassenen van 18 – 99 jaar. Het is steeds een sessie van zes keer, één keer in de twee weken. Je leert lekker losgaan met verf. Ervaar dat schilderen leuk is en dat je even lekker weg bent. Iedereen kan leren schilderen, ervaring is dus niet nodig. De data van mijn workshops volwassenen kun je vinden door hier te klikken.

Een aantal werken hangt in mijn atelier. Je bent van harte uitgenodigd om mijn atelier de vrije vlieger en mijn schilderijen te komen bekijken.

Je kan natuurlijk altijd even een kijkje op mijn website nemen: atelierdevrijevlieger.nl

Tel. 06-48105150

Gerda Lancee