Joke Stapper, creativiteit en coaching

Joke Stapper van Stapper&CO, werkplaats voor coaching en creativiteit:  

Creativiteit zit in de wortels van mijn bestaan.

Door in te zoomen op mijn context: het gezin van herkomst en mijn familie en daar gesprekken over te voeren vond ik mijn bestemming: anderen begeleiden op het gebied van Coaching en Creativiteit.

Mijn kracht ligt in het coachen van mensen op zoek naar zichzelf, hun unieke talent en daarmee hun bestemming. Creativiteit gebruik ik als middel om hier uitdrukking aan te geven.

 

Het contextuele gedachtengoed speelt ook een rol in de textiele voorwerpen die zij maakt onder de naam Con-Tex-Tiel. Een aantal van deze werken waren te zien op verschillende exposities. Ze maakt gebruik van de ambachten die door de vrouwen van de verschillende generaties werden doorgegeven, met name het werken met textiel.

 

Vilten herinneringsboekje

Dis is een onderdeel van de serie buidelboeken (boeken die in de Middeleeuwen aan een taillekoord werden meegedragen) die werden gemaakt in samenwerking met de werkgroep Veelzijdig. Door middel van transferprints zijn foto’s aangebracht op vilt en organza. Plaatselijk zijn lijnen en vlakken door borduurwerk versterkt.

http://stapperenco.nl/