Marja van Gorp – – – Purses & Pouches

Na een workshop met leer tijdens haar vakantie was Marja verkocht. Er werden leerrestanten gekocht en ze ging aan de slag. In eerste instantie werden met de hand kleine buideltjes en portemonneetjes gemaakt. Ze ging in opleiding bij een professioneel tassenmaakster en leerde daar de kneepjes van het vak.  Ook leerde zij traditionele wijze leer bewerken waarbij een afbeelding met kleine stempeltjes in leer wordt aangebracht.

Inmiddels ontwerpt en maakt Marja, onder de naam Purses & Pouches, tassen, armbanden, buideltjes en andere voorwerpen van leer. Waar mogelijk, en ter beschikking, hergebruikt zij ook leer van bij voorbeeld banken of kleding.

Bij Marja staat het belang van de klant voorop. Ze hanteert geen vast assortiment. Je kunt met je eigen idee bij haar terecht. Zelf je leer en voering uitzoeken, zelf mee bepalen hoe JOUW tas er uit gaat zien. En alle tassen die gemaakt worden zijn uniek. Een tas wordt niet twee keer exact hetzelfde gemaakt.

Marja geeft ook workshops waarbij handmatig wordt genaaid. Zij doet onder andere voor het lokale cursusproject SWIB, maar ook op aanvraag. Ook voor reparaties kun je bij haar terecht.

Meer informatie kunt u vinden op www.pursesandpouches.nl

Marja is bereikbaar op info@pursesandpouches.nl